Kok pastaen i saltet vann.
I mellomtiden lar du tunfisken renne av. Kjør halvparten av tunfisken, rømmen og 1 ss kaperslake til saus i blender og smak til med salt og pepper.
Vask og tørk slangeagurken og skjær den i tynne skiver. Vask vårløken og skjær den i ringer. Del paprikaen i fire, fjern skillevegger og frø og del opp i munnstore biter.
KTa opp pastaen, skyll med kaldt vann og la den renne av. Bland pasta, slangeagurk og paprika.
Vask basilikumen og rist den tørr. Plukk halvparten av bladene av stilkene og skjær dem i smale strimler.
Ha pastastrimlene i sausen og rør om. Dryss resten av basilikumen over salaten. Bland sausen og salaten.
Bryt opp resten av tunfisken i biter og bland godt med salaten. Pynt med kapers.
God appetitt!
Du får Yokebe på ditt lokale apotek eller gjennom forhandlere på nettet.