Bland vineddik, kraft, urter og olje i en bolle til marinade for tofuen. Skrell hvitløkfeddet og knus det i hvitløkpresse (eller finhakk og mos det med en gaffel) og bland det i marinaden. Skjær tofuen i terninger og la dem marinere i ca. 1 time.
Del paprikaene i to, skyll og skjær dem i terninger. Vask tomatene, del dem, fjern stilkfeste og kjerner. Skjær tomatkjøttet i terninger. Vask squash og skjær dem i terninger.
Forvarm stekeovnen til 180 °C.
Ha grønsakene i en ildfast form. Fordel tofumarinaden over grønnsakene, smak til med salt og pepper, og sett dem i den forvarmede stekeovnen i 15 minutter.
Ta formen ut av ovnen, vend grønnsakene, fordel tofuen oppå og sett formen inn i ovnen igjen i 15 minutter.
God appetitt!
Du får Yokebe på ditt lokale apotek eller gjennom forhandlere på nettet.